top of page
Dana & Katrien21.JPG
Dana & Katrien28_edited.jpg

Katrien Van De Velde

Ik ben Katrien, zelfstandige vroedvrouw, lactatiekundige en verpleegkundige. Samen met mijn gezin woon ik in Betekom.

 

In 1996 ben ik afgestudeerd als vroedvrouw en ben ik direct in het Heilig Hart ziekenhuis in Leuven beginnen werken. Hier heb ik heel veel ervaring mogen en kunnen opdoen op de verloskamer en materniteit. Geleidelijk kwam de honger om meer tijd te kunnen geven aan elk koppel individueel en heb ik de stap gewaagd in de thuiszorg. Sinds 2015 volg ik met veel passie de toekomstige ouders in hun voorbereiding naar en tijdens de geboorte, maar ook tijdens het eerste levensjaar van hun kindje.

 

Een mama omschreef me als “een grootmoedersrecept: vertrouwd, steeds beschikbaar en goed voor jong en oud”. Dit wil ik voor iedere jonge ouder zijn.

267283203_4635557316524886_5238758870264926533_n_edited.jpg

Dana Geeraerts

Ik ben Dana, zelfstandige vroedvrouw en verpleegkundige.

Al van jongs af aan wist ik dat ik vroedvrouw wou worden. Een droom die ik najaagde en sinds 2016 met veel liefde en heel mijn hart uitvoer. Hierbij waagde ik direct mijn kans om te starten als vroedrouw aan huis.

 

Zelf ben ik mama van twee kapoenen. Dit heeft me nog eens extra doen beseffen hoe waardevol een vroedvrouw kan zijn in de opvolging tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Ik hoop dat ik voor alle toekomstige en prille ouders een vroedvrouw kan zijn met een ruime visie die voelt wat zij belangrijk vinden.

bottom of page